Tlačidlo na zatvorenie okna potvrdenia platby
Tvoje predplatné bolo aktivované
Nedeľa 5.5.2024
sk
Lesana
, Lesia
cz
Klaudie
, Klaudia, Claudia
Zdroj: ©Shutterstock

HOROROSKOP: Zábavný horoskop na máj, ktorý ti prezradí, čo ťa (ne)čaká

Čo do tvojho života prinesie nový mesiac?

Či už veríš v astrológiu, alebo ju berieš s rezervou, nemôžeme poprieť, že čítanie horoskopu je nejakým spôsobom povzbudzujúce. Možno nám dá pocit kontroly nad tým, čo sa deje v našom živote, alebo nám dá nádej na to, že sa nám podarí dosiahnuť niečo, čo sa nám doteraz nepodarilo. Bez ohľadu na to, či máš horoskopy rád alebo nie, priprav sa na predpovede, ktoré ti ukážu, čo môžeš čakať s príchodom mesiaca MÁJ. Prinesie ti zábavu, humor a pravdepodobne aj niečo, čo nahnevá tvoju tetu, ktorá je horoskopový fanatik.

Hviezdy sa nastavujú Venuši, Venuša Marsu a Mars zase k nám, aby na nás vypľul múdrosti celého univerza. Znamenia a čakry, traste sa, čitatelia, pripravte prsty a myši, a prescrollujte sa tým, čo sa v nasledujúcich týždňoch stane podľa vyšších mocností vaším osudom.

Baran (21. marec – 20. apríl)

ArtCaveManiac / EMEFKA

V máji sa ti v práci podarí nájsť nového nadriadeného, ktorý sa bude tváriť milo, ale v skutočnosti bude tajne pracovať na tvojom prepustení. V lete sa však dozvieš, že ten nový šéf bol vlastne duchom zosnulého riaditeľa.

Býk (21. apríl – 21. máj)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Máj ti prináša veľa sladkých chvíľ, niekedy až presladených. No zároveň sa ti bude diať niečo zvláštne, pretože ti bude stále chýbať jedna ponožka, ktorú si nevedel nájsť vždy, keď si si obul topánky. Len dúfaj, že to nebude niekto iný, kto ťa sleduje.

Blíženci (22. máj – 21. jún)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Tento mesiac sa ti bude dariť v práci, ale pozor na svojho kolegu, ktorý ti bude chcieť zahryznúť do zadku. Na Majálesoch sa stretneš s tajomným chlapom, ktorý ťa zaujme svojou temnou a záhadnou povahou. Opatrne však, pretože tvoj nový objav môže byť smrteľne nebezpečný.

Užívaš vitamíny a doplnky výživy? Ak to preženieš s týmito, hrozia ti zdravotné komplikácie

Odporúčame prečítať:

Užívaš vitamíny a doplnky výživy? Ak to preženieš s týmito, hrozia ti zdravotné komplikácie

Rak (22. jún – 22. júl)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Pre teba bude máj mesiacom zmien. Budeš mať obrovskú chuť na zmenu, pretože ti tvoj súčasný život pripadá neuspokojivý. Ale pozor na to, čo si si prial, lebo sa to môže stať skutočnosťou. Až prídeš do nového sveta, zistíš, že tam nie je pre teba miesto, a vrátiť sa bude už nemožné.

Lev (23. júl – 23. august)

ArtCaveManiac / EMEFKA

Tento mesiac si pripravený preháňať, pretože toto je tvoj mesiac a všetko by sa malo točiť okolo teba. Ale pozor, lebo na teba číha nebezpečenstvo. Budeš musieť čeliť svojim najhorším obavám a postaviť sa svojim strachom. Na Majáles radšej nechoď, pretože ti prinesie smolu, z ktorej sa nebudeš vedieť dostať.

Panna (24. august – 23. september)

Tento mesiac budeš mať v práci veľa povinností a budeš sa musieť sústrediť, aby si splnil svoje ciele. Ale pozor na tú jednu čarodejnicu, ktorá ťa bude sledovať a viesť ťa k úplnému šialenstvu. Len vďaka svojmu intelektu a zmyslu pre detail budeš schopný prežiť tento strašidelný mesiac.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.


Tagy:

Nikola Kulová
Aktuálne dianie mám pod palcom, novinky tu nájdeš každý deň. Okrem toho sa venujem PR článkom a rozhovorom s inšpiratívnymi ľuďmi.
Najčítanejšie
Podobné

Vitaj na stránke EMEFKA

Posúvaj prostom doľava alebo doprava a objav viac

Práve sa deje

Klikni a uvidíš aké máme novinky

Domov
TOP
Trending
PREMIUM
Emefka Daily logo
Nový spravodajský web
Práve sa deje

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM. Skopíruj špeciálny odkaz a zdieľaj obsah so svojimi kamošmi.

Kopírovať odkaz

Odkaz bol skopírovaný

Odomknúť článok

kamošovi

Táto funkcia je dostupná iba členom Emefka PREMIUM, prihlás sa do svojho konta. Ak členom nie si, využi túto možnosť a zakúp si predplatné.

Zakúpiť Zakúpiť

Blahoželáme, máš prémiových kamošov!

Tento obsah je štandardne platený, no tvoj kamoš je členom Emefka PREMIUM a obsah ti odomkol. Stačí zadať tvoju emailovú adresu.